Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


Temakvällar 2019

Välkommen på våra temakvällar där vi vill inspirera samhällsentreprenörer, företagare och föreningar i Upplandsbygd att arbeta med utvecklingsprojekt på landsbygden kopplade till de globala hållbarhetsmålen.

 

26 mars - Unga för hållbarhet

Upplandsbygd Lokalt ledd utveckling bjuder in till en workshop tillsammans med #UNGAPÅLANDSBYGDEN kring hur du som ung kan påverka utvecklingen i din hembygd. Kom och få tips på hur du kan göra verklighet av dina idéer och hur du kan engagera dig lokalt för de globala målen! Temakvällen Unga för hållbarhet är en del av Upplandsbygds arbete med att visa upp vilka möjligheter det finns att arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå i Upplandsbygd. Vi kommer under kvällen berätta om möjligheter till ekonomisk finansiering av lokala utvecklingsprojekt kopplade till de globala målen. Plats: Vattholma Fritidsgård, Malmvågsvägen 4, 743 50 Vattholma.
Datum: 26 mars 2019
Tid: 18.30 - 21.00
Anmäl dig genom att klicka här

 

10 april - Ekoturism

Ut i naturen - in i samhället! En temakväll för socialt hållbara naturupplevelser och ekoturism i Uppland.

Är du nyfiken på ekoturism och vad den har att erbjuda? Vill du bidra till inkludering, gemenskap och välmående på din bygd? Tycker du att alla ska ha möjlighet att uppleva Upplands naturvärden? Vill du träffa fler som är intresserade av eller verksamma inom detta nära dig? Välkommen till en temakväll för socialt hållbara naturupplevelser i Uppland!

Datum: Onsdag 10e april
Plats: Fjällnora friluftsområde (konferenslokalen), Uppsala
Tid: 16:00 - 19:00.

Anmäl dig till temakvällen genom att klicka här

 

 

 Vi kommer inom kort att lägga upp datum, tid och plats för nästkommande temakvällar.


Visa navigering