Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


ÅTERVINNARNA

I detta nätverk ingår aktörer med intresse för klimatanpassning av verksamheter, hållbar livsmedelsproduktion, kretsloppslösningar samt klimatsmarta energilösningar. Nätverket jobbar med de globala målen nummer 2, 6, 7, 11 och 13.

    

ÄR ÅTERVINARNA RÄTT NÄTVERK FÖR DIG?

  • Vill din organisation arbeta med att stärka förutsättningarna för en hållbar livsmedelsproduktion I Upplandsbygd (Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Östhammars kommuner)?
  • Vill ni arbeta med att klimatanpassa er verksamhet och är intresserade av nya lösningar för hållbar energiförsörjning och miljövänlig mobilitet?
  • Vill ni hitta spännande samarbetspartners och arbeta för att organisationer på landsbygden och i staden samverkar bättre?
  • Tycker ni att de fem globala hållbarhetsmålen är viktiga att arbeta med i en lokal kontext?

Svarade du JA på någon av ovanstående frågor?

Vad kul! Då passar ni jättebra in i Upplandsbygds team ÅTERVINNARNA! 

 

OK, men vad innebär det att ingå i Team ÅTERVINNARNA?

NYA KONTAKTER. Ni får ingå i ett nyskapat nätverk av organisationer som brinner för och arbetar med samma hjärtefrågor som ni. Medverkan i teamet är helt kostnadsfritt och ni deltar bara på de aktiviteter som ni själva har möjlighet att delta på.

 NY KUNSKAP OCH INSPIRATION. Ni får lära er mer om hur organisationer kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå. Ni kommer att bli inbjudna till inspirerande temakvällar hösten 2019 och våren 2020.

PÅVERKAN. Delta på vår Hållbarhets KickOff den 3e september. Där sätter vi tillsammans planen för hur vi kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå.

RESURSER. Ni får veta mer om vilka resurser som finns för att stötta lokala initiativ för en hållbar utveckling.

VILL NI VETA MER OCH ANMÄLA INTRESSE ATT INGÅ I NÄTVERKET INNOVATÖRERNA?

Skicka ett mail till emma.mattila@upplandsbygd.se

 

 


Visa navigering