Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


INKLUDERARNA

detta nätverk ingår aktörer med intresse för social hållbar utveckling, skapa nya mötesplatser, höja livskvalitén förnniskor i mindre samhällen samt kompetensutveckling inom påverkan av den lokala utvecklingen. Nätverket jobbar med de globala målen nummer 3, 4, 5 och 10.

   

  • Vill din organisation arbeta med att skapa en socialt hållbar utveckling på landsbygden i Upplandsbygd (Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Östhammars kommuner)?
  • Brinner ni för att höja människors livskvalité i mindre samhällen och skapa nya mötesplatser?
  • Vill ni hitta nya spännande samarbetspartners för att tillsammans ta fram nya lösningar på samhällsproblem och att ge människor större kunskap om hur de kan påverka den lokala utvecklingen?
  • Tycker ni att de fyra globala hållbarhetsmålen nedan är viktiga att arbeta med i en lokal kontext?

SVARADE DU JA PÅ NÅGON AV OVANSTÅENDE FRÅGOR?

VAD KUL! DÅ PASSAR NI JÄTTEBRA IN I NÄTVERKET INKLUDERARNA! 

 

OK, men vad innebär det att ingå i INKLUDERARNA?

NYA KONTAKTER. Ni får ingå i ett nyskapat nätverk av organisationer som brinner för och arbetar med samma hjärtefrågor som ni. Medverkan i teamet är helt kostnadsfritt och ni deltar bara på de aktiviteter som ni själva har möjlighet att delta på.

 NY KUNSKAP OCH INSPIRATION. Ni får lära er mer om hur organisationer kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå. Ni kommer att bli inbjudna till inspirerande temakvällar hösten 2019 och våren 2020.

PÅVERKAN. Delta på vår Hållbarhets KickOff den 3e september. Där sätter vi tillsammans planen för hur vi kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå.

RESURSER. Ni får veta mer om vilka resurser som finns för att stötta lokala initiativ för en hållbar utveckling.

VILL NI VETA MER OCH ANMÄLA INTRESSE ATT INGÅ I NÄTVERKET INNOVATÖRERNA?

Skicka ett mail till emma.mattila@upplandsbygd.se

Gå med i nätverkets facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/712054745933116/

 


Visa navigering