Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


 

Avatar

JÄRLÅSA VÅRFEST

Unga i Järlåsa anordnade en vårfest under våren 2018, ett initiativ som uppskattades av många i området. Många olika personer engagerade sig i evenemanget där roliga aktiviteter för olika åldrar erbjöds, bland annat loppmarknad, grillning, bumperball, sumobrottning och ridning.

Avatar

BIO PÅ BYGDEGÅRDEN MED MOVIEZ FF

Under en period saknades en biograf i Östhammar, vilket projektägarna ville ändra på. De tog initiativet att arrangera en egen bio där de visade filmer och bjöd på fika.

Avatar

EN SJÄLVSTYRANDE UNGDOMSGÅRD I ÅKERLÄNNA

Fritidsgårdar är bra ställen att göra saker med kompisar, men vad gör man om det inte finns en fritidsgård? Skapa en egen! Detta gjorde ett gäng ungdomar i Åkerlänna, med bra resultat.

Avatar

KILENS HUNDRASTHAGE

I Rasbokil bor många hundägare och hundintresserade ungdomar. De unga hundintresserade kände att en hundrastgård skulle göra sig bra i området och skickade in en ansökan. Med bra samarbete och hårt jobb blev hundrastgården verklighet och används flitigt idag.

Avatar

MODERNISERA FOTBOLLSSKOLAN

I en förening där hållbarhet leder vägen är man ständigt redo att utvecklas. De unga ledarna i Films SK ville ta fotbollsskolan till nästa nivå genom satsningar för ekologi och träning inspirerad av de mest framgångsrika fotbollsnationerna. Vem vet, om några år kanske vi ser en lokal talang i Champions League bärandes skor av östersjöplast? Forza Film!

Avatar

OPTIMERA FÖRENINGSLOKALEN

Föreningslokaler finns gott om på landsbygden, men många som inte används till sin fulla potential. Unga fotbollsspelare i Rasbo ville ändra på detta. Med god handlingskraft och viljestyrka har de nu sett till att föreningslokalen är rustad för träningsläger, övernattningar, filmkvällar och mycket mer. Vi gillar maxat användande av tillgångar, heja Rasbo!


Visa navigering