Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


Större projekt

Just nu går det inte att söka stöd till större projekt. I väntan på nya medel hänvisar vi till de mindre projektstöd som går att söka via Uppbyggarna och Ung i Upplandsbygd

De mest lyckosamma projekten börjar med att flera aktörer delar samma vision eller dröm som de vill uppnå. Har ni en dröm som ni vill förverkliga och undrar om Upplandsbygd lokalt ledd utveckling är någonting att satsa på är vårt första tips att ta reda på om vi matchar varandra. Det vill säga har Upplandsbygd lokalt ledd utveckling liknande visioner och tankegångar om hur visionen ska uppnås som ni har. 

 Upplandsbygd lokalt ledd utveckling har en strategi som berättar både om visionen och hur vi ska uppnå den. Nedan kan du ladda ner både den korta versionen för enkel översikt och den långa versionen för djupare förståelse.

Strategi - Lång version

Strategi - Kort version

Förklaring till poängsättning

 

Har ni en idé? 

För att klargöra om er projektidé kan bli aktuell för en framtida finansiering inom ramen för Upplandsbygd lokalt ledd utveckling kan ni fylla i en idéskiss och maila till oss så lovar vi att återkomma så fort vi kan. Klicka här för att komma till idéskissen!

 

 

Karta över Upplandsbygds verksamhetsområde

Karta


Visa navigering